Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie proszę gm'ów i administrację o nie zamykanie tematu, wiem że takie rzeczy na pw. Więc xamizo wlepił mi warna i usunął posta który brzmiał tak:

@up Chyba nie zrozumiałeś to ma być na hackach a nie jego instrukcja, to nie tut

Nie złamałem żadnego regulaminu, mój post nie był komentarzem czyli wszystko jest dobrze. Było to poprawienie i wyprowadzenie z błędu usera który nie wszystko musi wiedzieć. Xamizo mi napisał że takie coś się piszę na pw do autora ale jakby to wyglądało że pisze do niego i mówię masz złą prace popraw ją, no właśnie. Taki post powinien być nagradzany a nie karane bo to pomoc, proszę o unwarn. Piszę tu bo xamizo powiedział że nie umie mi tego wytłumaczyć, a ja nie rozumiem tego że pomoc jest karana jako rzekomy spam. Pzdr.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ale to nie komentarz, takim rozumowaniem mogę sobie zgłosić gówno wspomnieć o forum i pokazać menu haxa i co prawidłowo?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Oznacza to, że wszystko poza pracami konkursowymi będzie nagradzane, jako spam. Taką wiadomość mogłeś wysłać do użytkownika na pw ewentualnie zraportować post bez potrzeby zaśmiecania tematu z konkursem.

Jak już napisałam wcześniej warn został nałożony prawidłowo. Następnym razem, jak widzisz jakieś nieprawidłowości w konkursach, czy też innych tematach używasz opcji raportuj ewentualnie wysyłasz wiadomość informacyjną dla użytkownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...